Telegram ob rojstvu – Prvi Paketek za najlepši začetek

darilo za novorojenčka
Darilo za novorojenčka… Kako izbrati primerno darilo?
18. 2. 2016
12819085_1282473415112919_388964160_n
Moji dragi Mamici…
4. 3. 2016

Telegram ob rojstvu – Prvi Paketek za najlepši začetek

darilo za dvojčka

Telegram ob rojstvu za najlepši začetek. Poglejte na Prvipaketek.si, kjer vas čakajo zares luškani paketki, da presenetite mamico v porodnišnici.

Predstavljamo vam le nekaj artiklov nad katerimi bodo mamice nadvse navdušene.

Telegram ob rojstvu – Prvi Paketek za najlepši začetek

Prvi paketek vsebuje – bodi za dojenčka, hlačke za dojenčka, kapica za dojenčka, ninica, 6x nogavičke za dojenčka, obutev za dojenčka, pojoča viseča lunica, vaše posvetilo, darilna embalaža.

telegram ob rojstvu dostava v porodnišnico

Prvi paketek vsebuje: Bodi za dojenčka, hlače in kapico za dojenčka, obutev – supergice za dojenčka, Avent flaška za hranjenje 125ml, vaše posvetilo, darilna embalaža.

Prvi paketek ob rojstvu

Prvi paketek za dvojčka – Bodi za dojenčka, hlače za dojenčka, kapica za dojenčka, ninica za dojenčka, trendovska obutev za dojenčka, prve nogavičke – 6 parov nogavičk za dojenčka vse skupaj zapakirano v darilni embalaži.

Dostava je možna v vse porodnišnice po Sloveniji in tudi na dom. V kolikor bi radi prvi paketek poslali prijateljem ali sorodnikom na Hrvaško ni problema. Dostavimo na kateri koli naslov na Hrvaškem.

darilo za dvojčka

Prvi smoothie – Bodi CLAR, žabice CLAR, nogavičke, žlička za hranjenje. Oblačila imajo OEKO-TEX100 certifikat kakovosti.

Telegram ob rojstvu

To je le nekaj artiklov iz ponudbe. Vso ostalo ponudbo si lahko ogledate v spletni trgovini https://prvipaketek.si

Comments are closed.