Telegram v porodnišnico ali na dom? Izvirna darila ob rojstvu.

verzi-ob-rojstvu-otroka
Verzi ob rojstvu otroka – čestitke ob rojstvu
30. 1. 2016

Telegram v porodnišnico ali na dom? Izvirna darila ob rojstvu.

Prvi paketek

Bi želeli poslati novopečeni mamici malo drugačen telegram v porodnišnico?

Prišli ste na pravi naslov v kolikor želite poslati drugačen telegram v porodnišnico saj si lahko v naši spletni trgovini http://prvipaketek.si izberete edistvene prve paketke ob rojstvu, ki so predvsem uporabni saj je to bistvenega pomena.

Obdarovanje dojenčka je nekaj posebnega in tudi prvo darilo ob tem dogodku mora biti nekaj posebnega. Da bi bilo vaše darilo čim bolj izvirno in uporabno smo vam pripravili darilne paketke za fantke in deklice.

Telegram v porodnišnico seveda dostavimo isti dan!

prvi paketek fantektelegram v porodnišnico

Verjetno ste se že kdaj znašli v zoprni situaciji, ko je vaša prijateljica ali sorodnica rodila, vi pa niste vedeli, kaj bi ji podarili? Naši darilni paketki so sestavljeni iz stvari, ki so predvsem uporabne. Bodiji na preklop, tetra plenice, slinčki, rutice, kompleti oblačil, nogavičke v embalaži za jajčka, igrače,..

Večino oblačil v naši ponudbi ima OEKO-TEX 100 certifikat. Za tekstilno industrijo predstavlja OEKO-TEX 100 standard strogi kriterij, kateremu morajo ustrezati vsi proizvodni postopki, od vhodnih surovin, do končnega izdelka.

OEKO-TEX 100 oznaka zagotavlja uporabnikom varno, koži prijazno oblačilo ali drugi tekstil.
Lepo vabljeni na našo spletno stran http://prvipaketek.si , kjer boste med ponudbo daril ob rojstvu zagoto našli tisto pravo s katerim boste presenetili mamico v porodnišnici. Telegram v porodnišnico dostavljamo v vse porodnišnice po Sloveniji in tudi na dom. Paketek lahko dostavimo tudi na kateri koli naslov v republiki Hrvaški.

Naj omenimo, da smo edini ponudnik, ki vaše telegrame v porodnišnico Ljubljana dostavimo popolnoma Brezplačno! Ja prav ste prebrali – vsa naročila namenjena mamicam v porodnišnico Ljubljana neglede na vrednost nakupa dostavimo popolnoma brezplačno! torej prihranite najmanj 6.5€ kolikor je strošek dostave v porodnišnice pri ostalih ponudnikih storitev.

In prišli sta na svet,
kar takoj bi vaju prišli objet.
Zelo smo veseli ob tej novici,
da na mizi bosta še dve novi žlici.
Veliko zdravja in veselja želimo obema,
novi družinici pa dva velika objema.

Še več verzov ob rojstvu in daril najdeš na https://prvipaketek.si/verzi-ob-rojstvu-cestitke-ob-rojstvu

Leave a Reply